En helt vanlig onsdag uppdaterar jag min roliga blogg

Hej hopp!

Har hänt en del sen sist, men inget som är jätteintressant att höra om. :-)
I helgen var jag hemma i Sverige. fredagen bjöd på Oskar Linnros på Nöjes med Elin och Jocke (min kusin). Riktigt bra kväll! Lördagen spenderade jag med Issa och lite folk, och vi tog oss ut på krogen igen. Den här gången på Ankan. Var en konsig, men riktigt rolig kväll som slutade i Issas säng med en film på repeat hela natten. Morgonen där på stod vi och ryckte i dörren till pizzerian 11.45 när dom öppnade 12.00. Illa!

Nu är jag tillbaka i Oslo igen och har jobbat hela veckan. Är lite stressigt på jobbet för tillfället med full barngrupp och ikke full personalstyrka. Men jag klarar mig bra. Barnen har fått ännu starkare förtroende för mig och är (för det mesta) helt underbart goa.


Min numer kända förkylning vägrar att släppa. Blev förkyld i början av december, låg sjuk i en vecka i början av januari, men nu är det fanimej februari och det har knappt blivit bättre. Får nog ta tag i att ringa till legevakten (vårdcentralen) och få mig en tid. blir så frutansvärt tröttsamt att gå förkyld så länge.

Imorgon ska jag en tur till Skattetaten (Skatteverket) och kopiera mitt pass, och efter det ska jag träna.
Slutar tidigt imorgon så funderar på om det blir en lång eftermiddag på gymmet, med lite spa- och bastuvistelse. Vore inte dumt.


Hoppas alla mina fina vänner mår bra! Var så kul att träffa några av er i helgen, hoppas ni vet att jag saknar er som bara den!


Nu ska jag krypa under täcket med en bra bok och en kopp te.

Natta!


RSS 2.0